Comeback blogin pariin!

 Tässä on vierähtänyt pitkä aika siitä kun on viimeksi tullut tänne päiviteltyä mitään. Nyt ollaan kuitenkin taas sellaisessa elämäntilanteessa, että paluu tänne on ajankohtainen ja mielekäs. Olen sitä mieltä bloggaajana/kirjoittajana että mitään ei kannata tehdä jos se tuntuu pakkopullalta tai ei yksinkertaisesti tunnu mielekkäältä. Tämä blogin kirjoittaminen kuitenkin on minulle/meille harrastus ja harrastuksien kuuluu olla sellaisia että niitä tekee mielellään. Uskon, että luova tauko teki hyvää. Okei myönnetään, että kun viime postauksesta on vuosi ja kuukausi niin se ei ehkä ihan sellainen perinteinen luova tauko enää ole, mutta kuitenkin tässä ollaan ja nyt olisi tarkoitus taas ihan tasaisesti tuottaa tekstejä tänne. Mitään tiettyä julkaisutahtia en nyt aio määrittää vaan ihan fiiliksen mukaan päivittelen kuulumisia ja kirjoittelen juttuja. Nyt on aivopankissa useampikin julkaisu tapahtumista mitä tässä on viimeaikoina tapahtunut jotka aion julkaista, joten voi olla että ensi alkuun tekstejä tulee hieman tiiviimmin. 

 

Lähdetään tällä kertaa bloggaamiseen hieman kevyemmin ja varovaisemmin, joten homma hoituu nyt ainakin ensi alkuun ihan tässä bloggerin puolella, mutta jos oikein alkaa taas maistumaan kirjoittaminen niin sitten kyllä palataan tuonne omalle domainille. Tämä .blogspot domain on vähän kankea, mutta toivottavasti jengi tänne silti löytää. Tälle tauolle / kirjoittamisen lopettamiselle ei sellaista yksittäistä varsinaista syytä ollut, mutta arjessa ja työelämässä on yksinkertaisesti ollut ihan riittävästi puuhaa joten en olisi pystynyt antamaan blogille sitä kaikkea energiaa jonka olisin tahtonut antaa, enkä missään nimessä tahtonut että kirjoittamisesta tulisi sellaista pakkopullaa ja alkaisin suoltaa blogiin sellaisia turhia täytetekstejä, jotta sinne vain jotain täytettä tulisi.


Tämän blogin tarkoitus ei ole koskaan ollut olla kaupallinen kanava tai yrittää tavoittaa mahdollisimman suurta yleisöä, joten uskon että mitään hirveää menetystä tällä tauolla ei ole ollut. Jonkin verran olemme kuitenkin saaneet kyselyjä siitä miksi blogi on hiljentynyt ja siitä se ajatus sitten pikkuhiljaa alkoi muhimaan, että josko sitä tämänkin harrastuksen pariin palaisi. Nyt onkin tarkoitus alkaa julkaisemaan tekstejä kahdella eri alustalla eri aihealueista, mutta siitä lisää sitten myöhemmin kun tulee ajankohtaiseksi. Itseni tuntien uskoisin, että aika piankin. Olen vähän sellainen kaveri, että harvoin maltan odottaa minkään tekemistä vaan olen enemmänkin sellainen kaikki heti mulle nyt-tyyppi. 

 

Kyllä sitä nyt huomaa kun tässä näppiksen ääressä istuu ja selailee noita vanhoja blogitekstejä, että kyllä tämä vain on mukava harrastus ja yhä vieläkin vain näiden perus tekstiblogien määrä on koko ajan laskussa, joten pakkohan sitä on pitää tätä hommaa yllä omalta osalta! Ja ihan rehellisesti sanottuna olen kyllä hieman kaivannutkin tätä. Tässä puuhassa mieli lepää, kun pääsee valuttamaan omaa aivovirtaansa tekstimuodossa ”paperille”. Kirjoittaminen vaan on todella huippu harrastus ja on oikeasti kivaa kun siihen sai uudelleen kipinän.


Kuten jo aiemmin mainittua niin tähän hommaan on myös kiva lähteä kun tuossa kirjoitustauon aikana on kuitenkin jonkin verran tapahtunut tässä kaksjakolmosen porukan ympärillä ja sisällä. Se tarkoittaa sitä, että paljon julkaisuja odottaa vain kirjoitustaan! On luvassa tekstejä kivoista reissuista ja rakkauden täytteisistä hetkistä ja sitten on luvassa juttuja siitä kun paska osuu tuulettimeen ja kaikki vituttaa. Toisinsanoen siis ihan tätä meidän perusmeininkiä on luvassa ja toivottavasti paljon! Tämä toimikoon nyt pienenä muistutuksena kaikille lukijoille siitä, että täällä ollaan taas ja uutta pöhinää kaksjakolmosen porukalta on luvassa! Täällä me ollaan taas!

 

-Iskä- (ja vähän myös Äiti)

Kommentit

  1. Ihanaa.. näitä onkin jo odotettu😍

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva kuulla :) Täältä näitä alkaa taas valumaan verkkoon. Huomenna todennäköisesti seuraava julkaisu, mutta varmasti viikonlopun aikana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Instagram vs. Reality

Etävanhemmuus on vieläkin hanurista, mutta ihan jees

Elämäni kamalin viikko